De hotels

in de Azoren

Vakantie Gibraltar

Toe aan een beetje zon? Dan is Gibraltar de ideale vakantiebestemming voor jou! Dit prachtige gebied staat bekend om de rot van Gibraltar en het heerlijke zonnige weer. Daarnaast staat Gibraltar ook bekend om de apenkolonie die er leeft. Deze Berber apen zorgen vaak voor de meeste hilarische momenten tijdens je vakantie naar Gibraltar!

Het gebied heeft een eigen vliegveld en haven. Je kan dus zowel met het vliegtuig, de auto, als de boot naar Gibraltar!
Op zonvakantie naar Gibraltar

Bij die mooie stranden hoort een warm Mediterraans zonnetje! Gelukkig is het klimaat van Gibraltar zeer aangenaam. Tot en met maart liggen de middagtemperaturen overdag rond de 18 °C, dus ook in de winter is Gibraltar een geschikte bestemming voor zonneaanbidders! In de zomermaanden juli en augustus kan de temperatuur vrij hoog oplopen, tot wel boven de 35°C. Bovendien kan het in deze maanden soms benauwd aanvoelen. In september en oktober is het weer zeer aangenaam in Gibraltar: een aangename temperatuur, veel zon en weinig regen.

Vakantie op Gibraltar

Nederland kent heel veel mooie plekjes, maar voor een écht vakantiegevoel moet je toch ergens anders heen! Een mooie vakantie naar Gibraltar is voor iedereen een optie: er zijn veel luxe hotels, maar ook genoeg aantrekkelijke geprijsde budgethotels. Veel van deze hotels zitten aan de kust, waardoor je binnen 5 minuten wandelen vaak al op het strand van Gibraltar bent!

Ontdek het prachtige landschap van Gibraltar