Hotelletjes

op de Azoren

Hotels Gibraltar

Op zoek naar een hotel op Gibraltar? Hotels op Gibraltar zijn er in alle soorten en maten. Altijd al eens in een superdeluxe hotel willen slapen? Op Gibraltar hebben ze aanbiedingen genoeg! De meeste hotels staan vlakbij de kust van Gibraltar. Hierdoor ben je vaak binnen 5 minuutjes wandelen al op het parelwitte strand!

Tip: Ga eerst alle reisaanbieders af voor een combinatie van een vliegticket met een hotel op Gibraltar. Dan ben je vaak goedkoper uit!
Vakantie Gibraltar all inclusive

Op zoek naar een all inclusive vakantie op Gibraltar? Er zijn genoeg hotels in dit prachtige gebied die een all inclusive vakantie naar Gibraltar aanbieden! Je ontbijt, lunch en diner zijn bij deze hotel inbegrepen. Bovendien kan je er vaak zo veel hapjes & drankjes bestellen, als je maar wil!

Er hangt altijd een zeer ontspannen sfeer op Gibraltar. De inwoners zijn vriendelijk en je kan makkelijk een gesprek voeren, vanwege de Engelse taal die er gesproken wordt. Gibraltar heeft voor iedereen wel wat wils! Zo kan de toerist, die op zoek is naar een relaxte zonvakantie, heerlijk genieten van de prachtige stranden van Gibraltar. Voor de actieve toerist is er ook genoeg te beleven in het zuidelijke puntje van Europa! Zo kan je zeilen, duiken, jetskiën, surfen en mountainbiken in Gibraltar. Daarnaast biedt de Rots van Gibraltar, ook wel ”de Apenrots” genoemd, de mogelijkheid om een prachtige wandeling te maken door de natuur!

Vakantiehuizen Gibraltar

Vakantiehuis in Gibraltar boeken? Naast een breed aanbod aan hotels, heeft Gibraltar ook een aanbod aan vakantiehuizen. Deze accommodaties bieden de perfecte mogelijkheid om in alle rust van je vakantie naar Gibraltar te genieten! De meeste vakantiehuizen op Gibraltar bevinden zich in de buurt van de Apenrots.